22 Strings Quartet

Concert

Diumenge, 30 de juliol de 2017
19:30 h – Teatre Auditori de L’Hospitalet de l’Infant

Comparteix:

Biografia

És un quartet format per músics d’àmplia trajectòria, que combina sensibilitat, força i creació musical en les seves interpretacions i en el seu repertori, presentant un nou enfocament en els escenaris i una aposta innovadora com a Conjunt de Cambra.

Aquest quartet format per músics professionals aporta una àmplia profunditat sonora gràcies a la originalitat de la seva formació instrumental, que al mateix temps permet una exploració inusitada d’un variat repertori dins de l’àmbit musical de la corda. En els seus programes de concert es presenten obres originals, així com arranjaments adaptats per reconeguts músics i pels propis components d’aquesta formació.

Des de la seva aparició en el panorama musical “22Strings Quartet” ha rebut elogis de prestigiosos músics i pedagogs de nivell internacional, així com una gran acollida de crítica i públic en totes les seves actuacions.

Ha realitzat concerts en nombrosos Festivals de Música, Certàmens Internacionals i Festivals de Guitarra a Catalunya, Espanya i Regne Unit (“X i XII Certamen Internacional de Guitarra Miquel Llobet” Barcelona, “Festival Transfronterer Puigcerdà-Bourg Madame” França-Espanya, “XI Festival de Guitarra de Girona”, “Bouquet Festival” Tarragona, “ IV Les Garrigues Guitar Festival” Lleida, “Toccata en A” Madrid,” Garrick’s Temple” Londres, entre altres), així com en importants Auditoris, Sales de Concert, Teatres, i en concerts de múltiple format, organitzats per sòlides i variades entitats musicals i culturals.