A Cuatro Voces

Concert

Dissabte, 5 d’agost de 2017
13:30 h – Plaça del Pou

Comparteix:

Biografia

Esta format per quatre experimentats musics colombians, amb una amplia experiència en el camp de la docència, interpretació i creació musical. Han rebut importants reconeixements de Beques de creació, com solistes en festivals nacionals i internacionals, destacant sempre el seu aporti a la musica colombiana de tradició, especialment la Regió Andina. També han participat en publicacions de caràcter musicològic, fen anàlisis d’obres i escrits acadèmics. Han participat en diverses enregistraments per diferents projectes d’investigació musical a nivell acadèmic i popular. Han sigut finalistes en el 41º Festival Nacional de Antioquia le canta a Colòmbia 2016. Aquest any son convidats especials al 12º Festival de Tradiciones de Vida y Muerte que es porta a terme el mes de novembre de 2017 a Mèxic.

A cuatro voces, barreja dues guitarres i dues sopranos, experimentant noves sonoritats amb molt de sensibilitat de tot els seus integrants. La proposta musical explora dialogués, timbres en una estructura i arregles per els quatre instruments.

L’ímpetu i bellesa de la Música Andina colombiana i d’altres generes que interpreten en un format poc convencional, fan gaudir als públics assistents als seus concerts.