Exposició

Dissabte, 24 de juliol de 2021
11:00 a 19:00 h – Vestíbul del Centre Cultural Infant Pere

Comparteix:

Biografia

M’inicio en la construcció de guitarres a l’octubre de 1990 amb el mestre Juan Antonio Sabaté, perfecciono els meus coneixements amb diversos cursos amb el mestre José Luis Romanillos i el mestre Jonathan Hinves.

Des de 1997 em dedico professionalment a la construcció de guitarres de concert. He participat en diverses exposicions de lutheria en diversos països -Espanya, Alemanya, França, Itàlia, Bèlgica- i he donat xerrades sobre construcció de guitarra en diversos conservatoris -Badalona, Sabadell, Vic, Lleida, Tarragona- i festivals de guitarra -Petrer, Les Garrigues-.

He col·laborat en diversos estudis del comportament acústic de les tapes harmòniques de la guitarra amb Marco A. Pérez, Doctor Enginyer per la UPC actualment Professor al Departament d’Enginyeria Industrial en IQS School of Engineering de la Universitat Ramon Llull.

Les meves guitarres es poden trobar en diversos països, com ara, Espanya, França, Alemanya, Dinamarca, Holanda, USA, el Japó, la Xina.

Tinc la satisfacció que diversos concertistes han tocat les meves guitarres i entre ells vull destacar a Carles Herraiz, Viçenc Mayol, Raquel Benito i Daekun Jang.