Exposició

Dijous, 25 de juliol de 2019
10:00 a 19:00 h – Vestíbul del Centre Cultural Infant Pere

Comparteix:

Biografia

Vaig començar en la construcció de guitarres a l’octubre de 1990 amb el mestre Juan Antonio Sabaté, posteriorment vaig perfeccionar els meus coneixements a diversos cursos amb el mestre Jose Luis Romanillos i el mestre Jonathan Hinves.

Des de 1997 em dedico professionalment a la construcció de guitarres de concert. He participat en diverses exposicions de lutheria en diferents països -Espanya, Alemanya, França, Itàlia, Bèlgica-) i donat xerrades sobre construcció de guitarra en diversos conservatoris -Badalona, Sabadell, Vic, Lleida, Tarragona- i festivals de guitarra -Petrer, Les Garrigues-.

He col·laborat en diversos estudis del comportament acústic de les tapes harmòniques de la guitarra amb Marco A. Pérez, Doctor Enginyer per la UPC actualment Profesor en el Dpt. de Enginyeria Industrial a la IQS School of Engineering de la Universitat Ramón Llull.

Els meus guitarres es poden trobar en diversos països, com ara, Espanya, França, Alemanya, Dinamarca, Holanda, USA, Japó, Xina.

Tinc la satisfacció que diversos concertistes han tocat les meves guitarres i entre ells vull destacar a Carles Herraiz, Viçenc Mayol, Raquel Benito i Daekun Jang.