Festival Internacional de Guitarra Maria Luisa Anido de l’Hospitalet de l’Infant – Regidoria de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

La Regidoria de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha creat aquesta pàgina web amb caràcter informatiu. Accedir i fer ús  d’aquesta pàgina implica el coneixement i l’acceptació dels termes i condicions següents:

1. Titularitat

El nom del domini està enregistrat a favor de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. El telèfon de contacte és: 977 823 313, i el correu electrònic: cultura@vandellos-hospitalet.cat.

2. Propietat intel·lectual

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d’aquesta pàgina web i del seu disseny  són propietat de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, així com la marques, identificacions, noms i signes distintius propis que hi consten.

3. Contingut

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant no és responsable de l’ús per altres dels continguts d’aquesta pàgina web, ni dels continguts als quals s’hi pugui accedir des dels vincles d’aquesta pàgina web. Els continguts tenen un caràcter estrictament informatiu. Si els continguts relacionats no tinguessin una finalitat estrictament informativa, amb la possibilitat que es vulnerin drets, béns o s’infringeixi la legislació vigent, tan aviat com es tingui constància es suprimiran o bloquejaran.

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant tampoc no és responsable del possible perjudici tècnic que es derivi de l’accés a aquesta pàgina web i/o a les adreces i arxius relacionats.

4. Manteniment

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant es reserva el dret de gestionar la informació d’aquesta pàgina web i la seva presentació, sense previ avís i sense cap responsabilitat pels canvis efectuats.

5. Tractament de dades

Quan l’usuari d’aquesta pàgina web facilita les dades personals mitjançant un formulari, autoritza el tractament automatitzat per a la finalitat que s’hi indiqui a l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. L’Ajuntament incorpora les dades facilitades en un fitxer de la seva titularitat, comunicat a l’Agència de Protecció de Dades. L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant no cedeix o comunica les dades personals a tercers sense consentiment de l’usuari. L’usuari pot exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició de les seves dades comunicant-ho per escrit a l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Amb caràcter general, les relacions amb els usuaris que es derivin de la prestació dels serveis d’aquesta pàgina web estan sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyola.