Beatriz Palavecino

Taller d'improvisació guitarra

Dimecres, 24 de juliol de 2019
Dijous, 25 de juliol de 2019
10:00 h a 12:00 h
Sala Bonet Castellana

Obert a tots

Comparteix:

Biografia

Amb més de quize anys d´experiència docent en escoles de música, caldria destacar el seu interès per donar més relevància a la creativitat des de la improvisació i la creació musical ja en els primers cursos de l´ensenyament musical.

Inicià la seva formació guitarrística als onze anys amb Carmen Domingo. Continuà la seva formació al Conservatori Prof. De música de Tarragona estudiant amb Isabel Bargalló, rebent tant el Premi Extraordinari de nivell elemental com de nivell mitjà. Obtinguè el Títol superior de guitarra al Conservatori Siperior de música de Barcelona estudiant amb Fernando Rodríguez. Posteriorment, cursà estudis de Postgrau a l´Escola de música de Barcelona de la mà d´Àlex Garrobé obtenint la màxima qualificació i becada per la Caja de Badajoz. Paral.lelament, ha rebut Master classes de Marco Socías, Marco Smaili, Roberto Aussel, David Russell, Manuel Barrueco i carles Trepat entre d´altres.

Ha estat finalista a certàmens com ara bé el III Concurs Internacional de Joves Intèrprets de Catalunya i al IX Concurso Internacinal de Vélez- Màlaga.