Bernardo Rambeaud

Conferència

Tópicos y figuras retóricas en la música de Fernando Sor

Dissabte, 24 de juliol de 2021
18:30 h a 19:30 h

Comparteix:

Biografia

Bernardo Rambeaud és Professor i Llicenciat en Música (especialitat Guitarra) de la Facultat de Belles arts de la UNLP. Continua la seva formació fent el Postítol d’Especialització Instrumental a càrrec del mestre Eduardo Isaac al Conservatori Luis Gianneo de Mar del Plata. A Barcelona realitza el Màster en Estudis Avançats d’Interpretació Musical amb el mestre Àlex Garrobé a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya).

Participa en nombrosos cursos i seminaris amb mestres com Pablo Márquez, Sergio Balderrabano i el director d’orquestra Jordi Mora, com així també en el Festival d’Hivern de Campos do Jordao (Brazil) i el Festival Internacional de Guitarra de Koblenz (Alemanya). Com a solista i amb diverses agrupacions de càmera es presenta en diferents sales i teatres de l’Argentina, Espanya, Portugal i França. Participa també en el Festival Grec 2016 com a solista convidat de la Banda Municipal de Barcelona dirigida per Salvador Brotons, al Festival Art Llobet i al Garrigues Guitar Festival. Juntament amb la soprano Mercedes Gancedo debuta a la Schubertíada i a l’Obertura Barcelona Spring Festival.

Al Museu de la Música de Barcelona estudia i ofereix concerts amb diferents guitarres antigues fent programes entorn a la música del Romanticisme primerenc i del Modernisme Català. Per part seva, amb la soprano Laura Martínez Boj té un projecte de música ibèrica anomenat Cantos de l’Aire.