Carmen Becerra

Concert

Dissabte, 29 de juliol de 2017
22:00 h – Teatre Auditori de L’Hospitalet de l’Infant

Comparteix:

Biografia

Neix a Tarragona el 1976. Estudia al Conservatori Professional de Tarragona amb la professora Joana Albiol obtenint Matrícula d’Honor en tots els cursos, Premi Extraordinari de Grau Elemental i de Grau Professional.

Realitza el Superior amb J.L. Rodrigo i Carles Trepat, rep classes del prestigiós professor José Tomás i li concedeixen la Menció d’Honor de final de carrera.

Al llarg del curs 1985-86 coneix a Mª Luisa Anido amb la qual inicia una llarga sèrie de classes. Tot això porta, d’una banda, en una entranyable relació d’amistat i d’altra banda, és l’origen d’una laboriosa relació professional; Carmen aprèn d’ella, principalment, interpretació de Tàrrega, Llobet i música espanyola, i sobretot, s’impregna del caràcter, estil i interpretació de la magistral obra compositora de María Luisa Anido.

Carmen Becerra ha obtingut nombrosos premis nacionals i internacionals. Ha realitzat concerts a pràcticament tot Espanya així com a Polònia, Itàlia, Xile i Argentina.

Ha participat en cursos de perfeccionament impartits per Mª Luisa Anido, J. Luis Rodrigo, David Russell, Carles Trepat, Marc Socias, Gerardo Arriaga, Hugo Geller, Jorge Cardoso, José Tomás, Fernando Rodríguez, Eduardo Falú, Roland Dyens, Eliot Fisk, entre d’altres.

El 2007 surt a la llum per OPERA TRES el seu primer disc titulat “L’obra de MARIA LUISA ANIDO”, en el qual es troben les 19 peces d’Anido.

Actualment compagina l’activitat concertística amb la pedagògica, impartint classes a l’escola de música “Ayete MUSIKA ESKOLA” a Sant Sebastià (Guipúscoa) i al CONSERVATORI SUPERIOR DE MÚSICA DE NAVARRA.