Concert Cloenda

Diumenge, 24 de juliol de 2022
20:00 h – Centre Cultural Infant Pere

 

Anticipada*: 8€
Taquilla: 10€
-12 anys: Gratuïta

+65 anys: Anticipada 6€ i Taquilla 8€

* Anticipada a taquilla: 18 i 19 de juliol de 2022, de 18 a 20 h.
* Anticipada online: del 23 de maig al 17 de juliol de 2022.

Comparteix:

Biografia

LORENZO COPPOLA

Va estudiar el clarinet històric amb Eric Hoeprich al Conservatori Reial de La Haia.

Ha col·laborat amb grups especialitzats en la interpretació amb instruments històrics:
Freiburger Barockorchester, Les Arts Florissants, La Petite Bande, Orquestra del Segle XVIII, La Grande Écurie et la Chambre du Roy.

Ha tingut la oportunitat de compartir el seu amor per la música de cambra amb músics i grups com: Andreas Staier, Isabelle Faust, Alexander Melnikov, Hidemi Suzuki, Kuijken Quartet, Ensemble Zefiro, Quatuor Terpsycordes.

Amb la pianista Cristina Esclapez va fundar a Barcelona en 2014 l’Ensemble Dialoghi, amb instruments històrics. En 2018 va sortir, amb Harmonia Mundi, un primer CD amb els quintets de Mozart i Beethoven per a vents i pianoforte.

Des de 2004 és professor de clarinet històric a l’Escola Superior de Música de Catalunya a Barcelona. Es dedica especialment a la relació músic/públic i a la comunicació de les emocions i del missatge musical.

BERNARDO RAMBEAUD

Com a guitarrista clàssic, combina l’activitat concertística solista amb el món del lied.

Es presenta en diferents sales de Argentina, España, Portugal y Francia. Junt amb la soprano Mercedes Gancedo debuta a la Schubertíada de Vilabertran i a l’Obertura Festival de Primavera de Barcelona.

En Barcelona realitza el Màster en Estudis Avançats d’Interpretació Musical amb el mestre Àlex Garrobé a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya).

En el Museu de la Música de Barcelona ofereix concerts amb instruments històrics, amb diversos programes de música clàssica i romàntica.

Participa en nombrosos cursos amb mestres com Pablo Márquez, Lorenzo Coppola, Sergio Balderrabano, i el director d’orquestra Jordi Mora, i en el Festival d’Hivern de Campos do Jordao (Brasil) i Festival Internacional de Guitarra de Koblenz (Alemania). Per la seva part, també ofereix conferències-recitals als Festivals Internacionals de Guitarra de Petrer i de L’Hospitalet d’Infant.

Acompanya a la mezzosoprano nord-americana Joyce DiDonato en el seu projecte Sing for Today, enregistrant amb ella una sèrie de cançons.

Amb la soprano Laura Martínez Boj comparteix un projecte de música ibèrica anomenat Cantos del Aire.

Junt amb la soprano Mireia Tarragó realitza concerts en diferents sales de Catalunya, com la Casa Batlló o el Teatre Metropol de Tarragona.