David Eres Brunt

Conferència

“Francisco Tarrega, Poética Musical”

Dissabte, 28 de juliol de 2018
18:00 h – Centre Cultural Infant Pere

Comparteix:

Biografia

David Eres Brun desenvolupa una trajectòria internacional com a director d’orquestra, guitarrista i compositor. Considerat per la crítica com a “un dels valors més ferms de la guitarra espanyola i la direcció orquestral” (Fòrum Clàssic), atresora una gran experiència escènica, realitzant una àmplia tasca de difusió de la música espanyola dins i fora de la seva Espanya natal.

La formació musical de David Eres Brun comença en els Conservatoris “Maestro Tárrega” de Castelló i “Joaquín Rodrigo” de València sent nominat al Premi Extraordinari Fi de Carrera. Becat per la Fundació Gonell cursa estudis a l’École Normale de Musique de París. Assisteix a masterclasses amb grans figures del panorama internacional: Leo Brouwer, David Russell, Ricardo Gallén, Roberto Ausell, Roland Dyens, Carlos Bonell, Manuel Barrueco, Luis Bacalov, Arturo Tamayo, Peter Maxwell-Davies, Konrad von Abel. Realitza estudis de perfeccionament a la Universitat d’Alcalá, l’Acadèmia Chigiana di Siena i el Conservatori de Viena.

És director titular d’agrupacions especialitzades i de formacions com Filarmonía Hispánica i Orquesta Académica de València. És Director Artístic de l’Institut per al Desenvolupament Musical (IDM).

Com a compositor ha estrenat nombroses obres, destacant les composicions per a guitarra solista i el repertori simfònic. La seva música ha estat interpretada per formacions i solistes de prestigi en concerts i festivals internacionals. És Director Artístic de la Setmana Tàrrega i el Festival Fortea.