Diego Molinai Alberto Maezo

Concert

Diumenge, 30 de juliol de 2017
22:00 h – Plaça de Coll de Balaguer

Comparteix:

Biografia

El Duo Diego Molina & Alberto Maezo neix en l’any 2014 per l’interès i l’admiració que causa el gènere del Flamenc en aquests artistes , que provenen d’àmbits musicals diferents com son la guitarra clàssica i la percussió. Els joves intèrprets desenvolupant las seves habilitats musicals amb dues formacions, per un costat Guitarra espanyola i caixa; i per un altre Cante Flamenc i guitarra. Ens ofereixen una visió molt personal del flamenc integrant en el seu espectacle obres de tradició i vanguardia.

Diego Molina: Guitarra clàssica y flamenca.

Neix en El Padul (Granada) en 1989. Comença el seus estudis de guitarra als set anys sota la tutela de Javier Gómez Hurtado. Més tard estudia amb David Martínez i Ana Bocanegra en el Real Conservatori Superior “Victoria Eugenia” de la seva ciutat. Rebre també classes de guitarra flamenca de la Mestra Pilar Alonso.

Comença la seva activitat artística en concerts i concursos als tretze anys i a sigut guardonad en varis festivals de guitarra tant a nivell nacional com a nivell internacional, del que destaca el festival de la guitarra “José Tomás” Villa de Petrer.

Alberto Maezo: Caixa i Cante Flamenc.

Neix en Baza (Granada) en 1992, comença tocant la caixa en el Cor Rosiero de la seva ciutat natal, mes tard acompanya al guitarrista flamenc David Lopez on es familiaritza amb els tocs flamencs.

Avui dia el jove cantant i percussionista es líder del grup “Comas Canalla” amb el qual esta enregistrant el seu primer àlbum. També es percussionista en el grup de música Sefardí “Zalema”.