Duo Cuypers Lop

Concert

Els artistes de la terra

Dissabte, 24 de juliol de 2021
20:00 h a 22:00 h
Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant

 

Anticipada*: 8€
Taquilla: 10€
-12 anys: Gratuïta

+65 anys: Anticipada 6€ i Taquilla 8€

* Anticipada a taquilla: 19 i 20 de juliol, de 18 a 20 h.
* Anticipada online: del 24 de maig al 18 de juliol de 2021.

Comparteix:

Biografia

“Excel·lent musicalitat i sentit artístic” – Joaquim Homs

El duo format per Carola Cuypers (saxofon) i Enrique M. Lop (guitarra) ha ofert concerts amb molt d’èxit en diversos països d’Europa com Alemanya, Espanya, Hongria, Letònia, Països Baixos, Suïssa i als Estats Units d’Amèrica. Han actuat com a solistes i en grups de cambra en sales com Stadt-Casino (Basilea), Concertgebouw (Amsterdam), Philipszaal (Eindhoven), Auditori Nacional de Catalunya (Barcelona) i Kennedy Center (Washington) entre d’altres. També han ofert classes magistrals en diverses universitats americanes.

El so particular i íntim d’aquesta combinació, el subtil tractament del so i el domini tècnic, ha fet que nombrosos compositors els hi hagin dedicat obres, el resultat de les quals ha estat l’enregistrament del CD “Different Worlds” amb música dels més destacats compositors holandesos del moment.

Compositors com Chiel Meijering, Leo Samama i Ramon Humet els hi han dedicat obres. En l’activitat com a solista de Carola Cuypers destaquen concerts amb la Simfònica de Basilea, amb l’Orquestra de Cambra de Saragossa “Grupo Enigma” i la col·laboració amb el compositor Ramon Humet, qui li va dedicar els seus “3 nocturns, per a saxo soprano i orquestra simfònica” (Premi Joaquín Rodrigo). Enrique M. Lop ha actuat, entre d’altres, a l’Auditori de Barcelona, en el “Daniel Pearl Music Day” i en edicions discogràfiques com l’obra simfònica “L’Estro Aleatori” de Josep Maria Mestres Quadreny amb l’OBC. Ha estat director assistent del mestre Leo Brouwer en la III edició del Festival Internacional de Guitarra de L’Hospitalet de l’Infant.

Actualment Carola Cuypers és professora a l’Escola de Música de Tarragona i Enrique M. Lop en el Conservatori Professional de Música de Vila-seca.