Duo Panebianco

Concert

Dijous, 3 d’agost de 2017
22:00 h – Teatre Auditori de L’Hospitalet de l’Infant

Comparteix:

Biografia

Jennifer Panebianco Del Monaco

Neix a Reus fa onze anys.

Va començar els seus estudis de violí a la edat de cinc anys i actualment estudia en el conservatori Professional de Música de Vila Seca, Catalunya sota la tutela del professor Josep Maria Ferrando.

L’any 2013 amb tan sol vuit anys guanya el Primer Premi absolut en el concurs internacional de violí Marie Cantagrill a França, el mateix any li donen el Primer Premi absolut i Premi especial Rising Star en THE MUSE Music Competition a Santorini Grècia.

Primer Premi absolut, categoria solo strings, en l’European Music Competition” Citta di Moncalieri, Turín, Italia.

Primer Premi (exaequo) en la categoria solista amb orquestra, límit d’edat fins 35 anys per violinistes i pianistes en l’European Music Competition” Citta di Moncalieri, Turín, Italia.

El “Premio Ferrari “en l’European Music Competition” Citta di Moncalieri, Turín, Italia.

Primer Premi absolut en el Concurs Internacional de violí Giuseppe TARTINI, a Piran, Slovenia.

En 2014 obté Primer Premi en el Concurs Internacional de Música Giovani Musicisti, Treviso, Venecia, Italia. També el Primer Premi absolut en el Farnham Competitive Music Festival a Anglaterra.

En 2016 obté el Primer Premi en el Concurs Internacional de Violí de Praga, Josef Micka.

Jennifer realitzo el seu debut orquestral com solista acompanyada de l’Ariege Chamber Orchestra a St Lizier, Francia el 19 d’octubre de 2013.

A més, ha actuat com solista amb l’Orquestra Cittá di Alessandria a Italia, amb l’Orquestra Gnesin Virtuosi a Moscú i amb l’Orquestra CAMERATA XXI a Catalunya.

Ha sigut convidada a oferir un concert en la segona edició del Festival de Tardor de Reus, Festival Internacional de Música de Cambrils, Festival Andres Segovia de Linares, European Music Competition Concert Series a Turin, Festival “Scenes du Chapiteau”, Suiza, Teatro Principal de Palencia, Teatro di Capua, Suiza, etc.

 

Alfredo Panebianco

Guitarrista i compositor cubà, (La Habana 1969) ha fet concerts, conferencies i tallers en els festivals mes importants del mon, ha realitzado gires de concerts en Estats Units; Japó, Regne Unit, Suiza, Suècia, Holanda, Dinamarca, Noruega, Itàlia, Espanya, Alemanya, Àustria, França, Polònia, República Checa, Grècia, Portugal, Malta, Turquia, Marroc, Corea del Sur, Veneçuela, Mèxic, Cuba, Jamaica, Guyana, Barbados, Dominica Saint Lucia, Trinidad & Tobago, República Dominicana.

La seva faceta de compositor polifacètic ho ha portat l’any 2001 a realitzar l’estrena mundial de la seva obra CONCERTO LATINO #1, per guitarra i orquestra en el CEMAL RESIT REY KONSER HALL d’Estambul. Després del rotund èxit d’aquesta obra Panebianco ha composto l’obra CONCERTO DE LUBLIN (2003) per encarrego del Festival permanent de Lublin i la Lublin Philharmonic Orchestra, CONCERTO DE ESTAMBUL (2003), per encarrego de la MILLI REASSURANS CHAMBER ORCHESTRA i SAINT VALENTINE DAY’s CONCERTO (2004), per encarrego de la Orquestra Filarmónica de Estambul.