Duo Seró - Herraiz

Concert

Els artistes de la terra

Dissabte, 24 de juliol de 2021
20:00 h a 22:00 h
Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant

 

Anticipada*: 8€
Taquilla: 10€
-12 anys: Gratuïta

+65 anys: Anticipada 6€ i Taquilla 8€

* Anticipada a taquilla: 19 i 20 de juliol, de 18 a 20 h.
* Anticipada online: del 24 de maig al 18 de juliol de 2021.

Comparteix:

Biografia

El Duo Montserrat Seró- Carles Herraiz de cant i guitarra es va formar l’any 2016. Els dos components que tenen una  llarga trajectòria artístico-musical van tenir la inquietut de treballar el repertori per aquesta formació després d’haver col.laborat junts en diferents concerts i formacions camerístiques.

MONTSERRAT SERÓ

Va nèixer a Lleida. Ha cursat els estudis de cant líric com a soprano lírica-lleugera al Conservatori Superior del Liceu rebent classes dels mestres Oriol Rosés i Pau Casan.

Ha assistit a diferents  classes magistrals amb Mariella Devia, Dolora Zajick i Ana Luisa Chova. Des de ben petita va viure el fet musical a través del cant i de l’estudi del violí al Conservatori Municipal de Lleida.

Ha format part de l’Òpera Jove de Girona; de l’Òpera Secundària del Petit liceu, del Cor Jove Nacional de Catalunya; el Cor de cambra Anton Bruckner i el Cor de noies de l’Orfeó Català. Ha participat en múltiples produccions amb directors com Xavier Puig, Mireia Barrera, John Rutter, Enrie Adams entre d’altres.

El seu interés pels diferents estils de música l’han portat a realitzar projectes ben diversos com els recitals per a veu i guitarra “Cançons i vivències” del compositor i guitarrista Josep Lluís Guzman-Antich.

També forma part del duet “Aura” amb el pianista i compositor Pau Sandaran, oferint composicions pròpies i clàssics del jazz i fa duo amb el guitarrista Carles Herraiz.

Els últims projectes han estat la participació en l’estrene d’una òpera contemporània amb el Modern Barcelona Ensemble: Médée Kali” de Lionel Ginoux i actualment està de gira fent el paper de Susanna en l’òpera ”Jazz Bodas de Fígaro” sota la dirección de Paco Mir.

CARLES HERRAIZ

Va néixer a Barcelona. Va començar els estudis musicals al Conservatori de Badalona on va estudiar guitarra amb Sebastián Villalta i Vicenç Mayol. Els va finalitzar al Conservatori Superior Municipal de Barcelona amb matrícula d’honor. A partir d’aquí, va continuar la seva formació amb el mestre José Tomàs, a Alacant, i a l’Escola d’Arts Musicals Luthier, a Barcelona.  Durant la seva trajectòria artística, Carles Herraiz ha tingut la sort de conèixer als grans guitarristes de les darreres dècades i ha assistit a les classes de molts d’ells, com ara Armando Marrosu, David Russell, Leo Brouwer, Álvaro Pierri, Eduardo Fernández, Manuel Barrueco, Gerardo Arriaga, Elliot Fisk, Pepe Romero i Rafael Cañizares, entre d’altres. En els darrers anys s’ha dedicat a estudiar el repertori contemporani per a guitarra i, fruit d’això, ha estrenat obres de compositors espanyols (Carles Guinovart, Jordi Rossinyol, Josep Pascual,Nino Díaz, Delfín Colomé i José Pablo Polo) tant per a guitarra sola com per a duo de contrabaix i guitarra.

Carles Herraiz ha actuat com a solista, amb grups de música de cambra i orquestres simfòniques, i amb el duo ‘Zobel’ a diferents ciutats espanyoles i també a Andorra, Itàlia, Cuba, Mèxic i Corea del Sud. Així mateix, ha estat premiat en concursos nacionals i internacionals d’Espanya i Itàlia, com ara els que se celebren a Zarautz, Comillas, Cuenca, Granada, Lleida, Sassari i Mottola. És membre del duo Àstrid per a flauta i guitarra,  del Quartet de Guitarres Terpsícore, i fa duo amb la soprano Montserrat Seró.

És professor del Conservatori Municipal de Lleida.