Concert

Dimecres, 20 de juliol de 2022
20:00 h – Centre Cultural Infant Pere

 

Anticipada*: 8€
Taquilla: 10€
-12 anys: Gratuïta

+65 anys: Anticipada 6€ i Taquilla 8€

* Anticipada a taquilla: 18 i 19 de juliol de 2022, de 18 a 20 h.
* Anticipada online: del 23 de maig al 17 de juliol de 2022.

Comparteix:

Biografia

Edin Karamazov ha cridat l’atenció del món de la música d’arreu del món amb les seves actuacions virtuoses com a llaütista i guitarrista i ha rebut elogis sense precedents tant del públic com dels crítics musicals. Edin Karamazov ha gravat nombrosos CD com a solista i ha donat concerts arreu del món amb els principals conjunts internacionals i artistes de música antiga com Hilliard Ensemble, Hesperion XX, Andreas Scholl i Sting.

Amb la seva excel·lent habilitat com a intèrpret i la seva brillantor tècnica en nombrosos instruments de corda històrics i contemporanis, Edin Karamazov va delectar el públic del concert al Concertgebouw d’Amsterdam, Wigmore Hall, Philharmonie de Berlín, Konzerthaus de Berlín, sala de concerts Viena, Sala Hèrcules Munic com als festivals com Schleswig-Holstein, Rheingau, Mosel, Niedersächsische Musiktage, Istanbul Bach, Espinho i molts més.

Edin Karamazov toca diversos instruments pinçats de diferents cultures i èpoques i també explora els possibles usos dels instruments de llaüt a la música moderna i contemporània. Improvisació. A més de la seva carrera en solitari, li agrada treballar amb cantants i instrumentistes com Andreas Scholl, Nuria Rial i Dorothee Oberlinger en diferents estils i projectes.

La seva discografia conté el àlbums en solitari Come heavy sleep amb obres de Britten i Bach (alfa records) XXI (Contemporary Music for Solo Lute) (Lumaudis), The Lute is a Song (també àries amb Andreas Scholl, Renée Fleming i Sting) (Decca), Songs From the Labyrinth amb Sting (Deutsche Grammophon), Wayfaring Stranger – Folksongs sowie A Musical Banquet (Lutesongs) amb Andreas Scholl (Decca), Reminiscences für Gitarre und Streichquartett, Mosaiques für Gitarre und Violine amb Stefan Milenkovich (Lumaudis), i Seance für Gitarre, Laute und Violoncello amb Boris Andrianov (Lumaudis).

Amb Coviello Classics té 2020 l’àlbum Con guitarra amb el programa A Spanish journey  estrenat amb Nuria Rial el 2020, i el 2021 a Sony Classical/deutsche harmonia mundi el CD Dialoge amb el programa Bach a due juntament amb Dorothee Oberlinger.