Marco Smaili

Master Classes

Divendres, 26 de juliol de 2019
Dissabte, 27 de juliol de 2019

11:00 h a 14:00 h i 16:30 h a 19:00 h
Sala Bonet Castellana

Comparteix:

Biografia

Artistes de la talla de Álex Garrobé, Anders Clemens, Margarita Escarpa, Carles Trepat, Piero Bonaguri, Agustín Maruri, Antonio Duro, Paul Bowman, Dejan Ivanovic, Miguel A. Rodríguez, Adolfo Almendros, Raúl Viela, Jaume Rico, Pablo Rodríguez, José J. Navarro, Pedro J. Gómez, Pedro Martín i altres han interpretat les seves obres.

Publica en las següents editorials: “l’ empreinte mélodique” Fuveau-France. “Emec” Madrid-Barcelona. “Piles” Valencia. “BG éditions” Lyon- France. “Ut Orpheus edizioni” Bologna- Italia i altres.

Ha sigut convidat com jurat en els concursos “Andrés Segovia” Granada, “Ciutat d ‘Elx, “José Tomás” Petrer, “Emilio Pujol” Sassari-Italia, …

En 1993 Aprova les oposicions del Ministeri de Educació i Ciència i les de la Junta d’Andalusia. Des de llavors ha vingut desenvolupant la docència en diversos conservatoris de l’àmbit nacional entre los que s’inclouen el Conservatori Superior de Música “Óscar Esplá” de Alicante. Compagina la seva labor docent amb la realització de nombrosos cursos de Guitarra, anàlisi de la música del S.XX i estètica musical.

Premio de La Llicenciatura en Humanitats por la UCLM (2004), Premi Andrés Segovia de Composició per a Guitarra” Granada 1999, Premi Festival de Ponferrada de composició per a Guitarra 2001, Menció “Paolo Barsachi” Viareggio, 2001, 1º premi de interpretació “W.A. Mozart” Linares 1992 etc. son el resultat de l’exquisida formació musical rebuda en el Conservatori Óscar Esplá de Alicante sota la direcció docent de l’eminent artista i intel·lectual José Tomás.

Les seves obres s’interpreten regularment a Europa a l’América amb notables ressenyes de la premsa i revistes musicals.