Marco Tamayo

Master Classes

Diumenge, 28 de juliol de 2019
10:00 a 14:00 h i 16:00 h a 18:00 h – Sala Bonet Castellana

Comparteix:

Biografia

El guitarrista cubà amb nacionalitat austríaca, aclamat com “Il Re della Chitarra” per el diari italià L’Stampa, es guanyador d’importants concursos Internacionales com el Michelle Pittaluga, Citá di Alessandria, a Itàlia, Andrés Segovia a España, N. Koshkin-Primer Concurs Internacional de Rust, a Àustria, Concurs Leo Brouwer-Internacional de la Habana, a Cuba, etc. Ha interpretat com solista amb orquestres i directors molt reconeguts en tot el mon i es una figura líder en la guitarra clàssica tant com concertista al igual que com mestre.

Marco Tamayo es professor en la Universitat Mozarteum de las Artes en Salzburg, es professor en el Landeskonservatorium en Klagenfurt, ambos en Àustria. També es professor invitat en la Acadèmia de Música de Gdansk, Polònia, i ha sigut professor de la Universitat de Sydney a Austràlia. El seu llibre titulat “Principios Esenciales para la interpretación en la guitarra clásica” ha fet un canvi a l’enfoqui sobre l’instrument i la seva ensenyança en tot el mon. Els seus estudiants gaudeixin d’una carrera internacional. Marco Tamayo es director artístic del concurs Michelle Pittaluga a Alessandria, Itàlia, es també ciutadà d’honor de la ciutat de Alessandria y Solero, d’Italia.

El duet de guitarra clàssica Tamayo-Montesinos neix de la base de la música i l’amor. Ambos solistes coneguts, gaudeixin tocant junts i ens recorden el que F. Chopin manifesto: “La guitarra es el instrument mas hermoso. Tal vez más bello que una guitarra: dos guitarras” El públic escoltarà en viu obres originals i transcripcions plenes de virtuosisme, diversió i el “bel canto”.