Concert

Les dones i les arts

Dijous, 21 de juliol de 2022
20:00 h – Centre Cultural Infant Pere

 

Anticipada*: 8€
Taquilla: 10€
-12 anys: Gratuïta

+65 anys: Anticipada 6€ i Taquilla 8€

* Anticipada a taquilla: 18 i 19 de juliol de 2022, de 18 a 20 h.
* Anticipada online: del 23 de maig al 17 de juliol de 2022.

Comparteix:

Biografia

Va conèixer la seva passió per la dansa l’any 1986 de la mà de Montserrat Sotero, directora de la primera escola de dansa del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant amb més de quaranta anys de trajectòria.

L’any 2003 comença com a professora i coreògrafa a l’Escola de Dansa Montserrat Sotero, participant en els diferents espectacles organitzats per l’escola local i portant la dansa de les nostres ballarines locals per tota la comarca a través de l’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona, de la qual forma part com a associada des de l’any 2014.

S’ha format amb cursos de dansa de diferents disciplines al llarg de la seva trajectòria impartits per diferents professionals de la dansa i ha participat en més d’un centenar d’actuacions com a ballarina i coreògrafa.

Actualment, és directora i professora del seu propi estudi (Estudi de Dansa M. Carmen Gallardo), situat al municipi de de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i és presidenta de l’Associació Cultural Sempre en Dansa, entitat del municipi amb l’objectiu d’estudiar, difondre i realitzar espectacles de dansa.