Maria Ribera Gibal

Conferència

“Descobrir a Emili Pujol”

Dijous, 26 de juliol de 2018
18:00 h – Centre Cultural Infant Pere

Comparteix:

Biografia

Nascuda a Guissona, es llicencià al Conservatori Superior del Liceu en l’especialiat de guitarra amb Guillem Pérez Quer, i ha realitzat el Màster de Musicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Durant els curs 2008-2009 fou becada per l’AIE, amb la beca d’alta especialització José Ramírez. Ha participat en diversos cursos de perfeccionament a Cervera, Andorra, Alacant, Alemanya, i ha rebut clases dels Mestres Armando Marrosu, Carles Trepat, Leo Brouwer, Eli Kassner, Marco Socias, entre altres.

Pel que fa a la seva activitat concertística ha actuat tant en solitari com en formacions de cambra, comparteix ara aquesta tasca interpretativa en els escenaris juntament amb en Jordi Sàbat.

Cal destacar també la seva activitat com a musicóloga ja que ha realitzat un important treball d’investigació entorn a la figura d’Emili Pujol, duent a terme el documental “Emili Pujol, Mestre de Vida” presentat recentment en diversos festivals de Catalunya i jornades de musicología, ha estat invitada a impartir màster clases en destacats espais com l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Actualment compagina la seva activitat concertística a més d’estar en el programa de doctorat en musicología de la Universitat de Barcelona. També és la directora artística del Curs Internacional de Guitarra de Les Garrigues.