Concert

Les dones i les arts

Dijous, 21 de juliol de 2022
20:00 h – Centre Cultural Infant Pere

 

Anticipada*: 8€
Taquilla: 10€
-12 anys: Gratuïta

+65 anys: Anticipada 6€ i Taquilla 8€

* Anticipada a taquilla: 18 i 19 de juliol de 2022, de 18 a 20 h.
* Anticipada online: del 23 de maig al 17 de juliol de 2022.

Comparteix:

Biografia

Apassionada del món de l’art. Ha passat la seva vida dedicada a la dansa i al món de l’espectacle, formant-se professionalment com a ballarina, actriu i directora d’escena. Va crear la seva pròpia empresa d’espectacles fa més de sis anys. També està dirigint i coreografiant per altres companyies o organitzacions. Tot allò que impliqui la creativitat i fer servir la seva imaginació i talent la fa feliç i li aporta vida.

Fa quatre anys va començar a formar-se com a Coach i Coach corporal. Ha realitzat un màster en PNL (Programació neolingüística) amb Daniel Cañadas certificat per: American Union of NLP i ha cursat un màster en Dansa Moviment Teràpia a l’institut IASE.

La seva vocació és ajudar i guiar a cada persona perquè connecti amb la seva autenticitat la seva AUTOESTIMA a través del COS, EL MOVIMENT, L’ART i EINES DE COACHING.

La MOTIVACIÓ I L’AMOR són el motor de la seva manera d’ensenyar.

Porta més de quinze anys sent docent i formant a persones. Ha creat la seva pròpia metodologia a través de la dansa, fusionant els seus coneixements, la seva gran imaginació y creativitat.

Realitza classes regulars, tallers i organitza festivals de creixement personal; Dansaflow, Coaching Dansa, Dansa en Família, Dansa en parelles, Curs «online» d’organització i gestió del temps, Festival Julfem.