Quartet Gerhard

Concert

Dimecres, 21 de juliol de 2021
20:00 a 21:30 h – Teatre Auditori de l’Hospitalet de l’Infant

 

Anticipada*: 8€
Taquilla: 10€
-12 anys: Gratuïta

+65 anys: Anticipada 6€ i Taquilla 8€

* Anticipada a taquilla: 19 i 20 de juliol, de 18 a 20 h.
* Anticipada online: del 24 de maig al 18 de juliol de 2021.

Comparteix:

Biografia

Considerat un dels quartets amb més projecció a nivell europeu, el Quartet Gerhard es distingeix per la seva remarcable sensibilitat pel so i per un respecte profund per la música com a un dels majors valors humans.

Com a quartet les seves principals influències han sigut a Basilea (Rainer Schmidt) i Berlin (Eberhard Feltz).

Guanyadors de diversos premis nacionals i internacionals, el Quartet Gerhard ha participat a importants escenaris internacionals com la temporada de música de cambra Stadt-Casino de Basilea (Suïssa), el festival de quartets de corda de Bordeus i el Festival Radio France Montpellier (França), el Mozartfest de Würzburg i Heidelberger Frühling (Alemanya), temporada Musikamera a La Fenice de Venècia (Itàlia), al cicle Muzenforum a Bloemendaal (Holanda) i a la String Quartet Biennale Amsterdam 2020.

També han estat convidats a Festivals d’estiu de prestigi com la Schubertiada de Vilabertran, Festival Pau Casals del Vendrell, Porta Ferrada, Aix-en-Provence i Verbier. A partir de la Temporada 18/19 són artistes residents al Palau de la Música de Barcelona i a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

És destacable el seu compromís amb la música de nova creació, actuant a esdeveniments rellevants com el cicle del CNDM de Madrid (Espanya), Nuit de la Création a Aix-en-Provence (França) i a l’Arnold Schoenberg Center de Viena (Àustria).

Les seves interpretacions han estat retransmeses per Catalunya Música, RNE (Radio Nacional de España), NDR i SWR (Alemanya), i BBC (UK) i France Musique (França).

A nivell discogràfic cal destacar el seu àlbum Portrait (Seed Music 2016)premi de la crítica al millor CD 2016i un llançament amb obres de Kurtag, Berg i Schumann sota la prestigiosa discogràfica Harmonia Mundi International.

 

El Quartet Gerhard el formen:

  • LLUÍS CASTÁN COCHS // violí
  • JUDIT BARDOLET VILARÓ // violí
  • MIQUEL JORDÀ SAÚN // viola
  • JESÚS MIRALLES ROGER // violoncel