Rafel Tornay

Taller familiar

La guitarra màgica

Dijous, 22 de juliol de 2021
2 sessions de 45 min.
10:00 h i 11:30 h – Sala Bonet Castellana

 

Reserva prèvia i pagament*
Preu: 3 €
* Online del 24 de maig al 18 de juliol de 2021.

Comparteix:

Biografia

LA GUITARRA MÀGICA

Aquest taller “La guitarra màgica” dut a terme pel guitarrista Rafa Tornay, comença amb la narració d’una història on els protagonistes són dos alumnes ficticis de guitarra (nen i nena). Aquesta història serà el fil conductor de tota la sessió. Els personatges principals del conte hauran de superar uns reptes per poder assolir l’objectiu que se’ls ha presentat, però necessitaran l’ajuda d’alumnes de guitarra per poder continuar amb la seva cerca i aconseguir la troballa tant desitjada.

Taller dirigit a nens i nenes que s’inicien amb l’instrument de la guitarra, a partir de 6 anys. Els participants han de portar la seva guitarra i peu.

RAFEL TORNAY

Neix el 1983 a la ciutat de Terrassa, on cursa els estudis professionals de música al conservatori, de la mà del mestre Santi Figueras, i és guardonat amb el premi d’Honor de Guitarra. Posteriorment prossegueix la seva carrera musical a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) de la mà de professionals internacionals com el guitarrista Zoran Dukic, on comença la seva investigació sobre l’aprenentatge de la guitarra i es llicència en pedagogia del mateix instrument.

Ha rebut classes magistrals de grans figures del món de la guitarra com David Russell, Manuel Barrueco, Aniello Desiderio, Leo Brower, Berta Rojas, Carles Trepat, Àlex Garrobé, entre molts d’altres. Ha ofert concerts arreu del país essent premiat en diversos concursos amb la formació de cambra Pérez-Tornay. Va participar en la gravació del disc “Les vuit cares del diamant” i va ser convidat per a la composició “D’allà no neix la pau” estrenada a Itàlia. Ha treballat en escoles municipals de música del Vallès Occidental i actualment és mestre i cap del departament de guitarra del Conservatori de Terrassa.