William Waters

Conferència

Àgogica i Dinàmica en Relació amb els Instruments Antics

Dijous, 27 de juliol de 2017
13:30 h – Centre Cultural Infant Pere

Master Classes

Dijous, 27 de juliol de 2017
Divendres, 28 de juliol de 2017
10:00 h a 13:30 h i 17:00 h a 20:00 h
Sala Bonet Castellana

10 places alumnes actius
20 places alumnes no actius

Nivell Mitjà-Alt

Concert

Divendres, 28 de juliol de 2017
21:00 h – Centre de visitants de L’Hospitalet de l’Infant

Comparteix:

Biografia

Comença la seva trajectòria professional i artística com a guitarrista. Estudia Llaüt i instrumentari antic i participa en classes magistrals de música antiga amb els principals mestres de l’escenari musical mundial, entre els quals, Hopkinson Smith i Rolf Lislevand.

Entre altres guardons de l’àmbit guitarrístic europeu, l’any 1981 aconsegueix el primer premi del Certamen Internacional de Guitarra Andrés Segovia, celebrat a ciutat de Mallorca.

Actualment és professor titular de Música Antiga (instruments de corda polsada) del Conservatori Professional de Música de Vila-seca, activitat que compagina amb tasques de docència en diversos cursos de música antiga d’arreu d’europa. En tant que  concertista internacional, participa en formacions com Lachrimae Consort de París i ha actuat amb músics  i personalitats  com Judith Nelson, Victòria dels Àngels, Philippe Foulon, Wieland Kuijken, Rosa Maria Meister i Jorge Fresno.

Ha enregistrat diversos discs. En solitari: Passacalles Y Obras De Guitarra (Santiago de Murcia), Tres Sonatas del Dresden MS (S. L. Weiss). Amb Lachrimae Consort: Couplets de Folie (M. Marais), Greensleeves to a ground (J. Johnson, C. Simpson…), Organ concerts de Michel Corrette, Les Délices de la Solitude (Michel Corrette) i Délices de Prudenza (A. Vivaldi). Amb Albicastro Ensemble: Fiori Musicali del Seicento Italiano. Amb Meister Consort: Geistliche Lieder (J.S. Bach).